Roulette Strategie


Zoek je naar een geschikte roulette strategie? Je hebt de keuze uit een aantal verschillende varianten, waarmee je ervoor zorgt dat je op een zo rationeel mogelijke manier in kunt zetten. Dit is vooral interessant op het moment dat je een keer geld verliest, aangezien dit vaak betekent dat je emotioneel dreigt te reageren. Houd je dan vast aan de roulette strategie? Dan maak je de kans op winst zo groot mogelijk, waardoor dit je geen windeieren zal leggen.

Kolommen strategie en One Hit Wonder

Je kunt onder andere gebruik maken van de kolommen strategie, een roulette strategie om met relatief weinig risico roulette te spelen. De opbrengsten zullen ook niet direct erg hoog zijn, maar indien je vaker wint dan je verliest levert dit je uiteindelijk vanzelf wat op. Je zet 1 credit in op de eerste kolom, het dubbele hiervan op de tweede en het viervoudige op de derde. Uiteraard hoop je dat een van de getallen uit de derde kolom zal vallen.

Daarnaast kun je gebruik maken van de One Hit Wonder roulette strategie. In dat geval ga je uit van 1 getal en speel je iedere keer een Plein, je zet in op dit ene getal. Je hoeft geen hoge inzet te plaatsen, €1 is bijvoorbeeld al voldoende. Je hoopt er uiteraard op dat het spel je binnen 36 ronden een winst op zal leveren. Indien je hier enkele keren in slaagt kun je een leuk bedrag verdienen met deze roulette strategie.

Red Bet of Martingale systeem

Een andere roulette strategie is die van de Red Bet. In dat geval zet je een bepaalde inzet in op rood, die je verdubbelt op het moment dat je de ronde verliest. Daarnaast zet je een constante inzet in op zwart, zodat je een soort verzekering achter de hand hebt. Op die manier is de kans groot dat je snel een aantal winsten bij kunt schrijven.

Een variant hierop is het Martingale systeem, dat bovendien nog wat eenvoudiger in elkaar zit. In dit geval kies je voor een roulette strategie door een enkele credit op rood in te zetten. Win je de ronde? Dan doe je dit opnieuw. Verlies je de ronde? Dan verdubbel je de inzet, tot je een keer wint. Zodra je hebt gewonnen begin je weer opnieuw, zodat je met deze roulette strategie relatief weinig risico loopt.

Pivot en geheugenspel

Een andere bekende roulette strategie is het pivot systeem. In dit geval houd je de getallen die vallen gedurende een tijd in de gaten, of maak je gebruik van de ‘hot numbers’ zoals de spellen deze soms aangeven. Je kiest het getal dat voor het eerst dubbel valt, binnen 36 ronden. Je zet vervolgens 36x in op een Plein op dit getal, in de hoop dat het getal inderdaad ‘heet’ is en het nog een keer zal verschijnen.

Heb je juist het idee dat de getallen niet snel nog een keer vallen? Gebruik dan het geheugenspel. Deze roulette strategie gaat er vanuit dat de laatste 3 gedraaide getallen waarschijnlijk niet nog een keer zullen vallen. Je zet dus in op alle getallen op het bord, behalve de laatste 3 gedraaide nummers. Indien deze voorspelling vaak klopt is de kans groot dat je er een mooi bedrag aan over zal houden.

Labouchere of d’Alembert strategie

Een bekende roulette strategie is het systeem van Labouchere. In dat geval maak je gebruik van een willekeurige reeks met getallen, waarbij je de buitenste twee getallen optelt om de inleg te bepalen. Win je de ronde? Dan mag de getallen die aan de buitenzijde stonden allebei wegstrepen. Verlies je de ronde? Dan dien je de som van deze getallen achter de rij op te nemen en bepaalt dit dus mede de inzet voor de volgende ronde.

Tenslotte kun je gebruik maken van de d’Alembert roulette strategie. In dat geval zet je alleen in op de even kansen, zoals rood of zwart. Je speelt bijvoorbeeld rood, met een inzet van 1. Verlies je de ronde? Dan verhoog je de inzet naar 2, om het verlies goed te maken. Win je de ronde? Dan mag je de inzet weer met 1 verlagen, zodat je wat extra zekerheid in kunt bouwen in je strategie.